Kezdőoldal

Rétegvastagságmérő autó vásárlóknak

rétegvastagságmérő autó kereskedőknek

rétegvastagság mérők ipari alkalmazásra

rétegvastagság mérő speciális feladatokra

 • Ezeket a csapdákat kerüljük el autóvásárláskor!

  AB-20 rétegvastagságmérő készülék az átverések ellen Read More
 • A Totalcar szakértőinek cikke rétegvastagság mérőkről

  "Ezt használja hogy felismerje a tákolt romokat." Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

TotalCar - Nepperpercek (Ha megtetszett egy autó, ezt nézd meg rajta)

A TotalCar korábbi, rétegvastagságmérőket bemutató cikke után ezúttal Kroneraff István, a Becsületes nepper epizodikus útmutatójában, a Nepperpercekben nyerhetünk betekintést az autóvásárlás csapdáiba.

A Nepper alaposan körbejárja az autót és mindazokat a tényezőket, amiket a vásárlás előtt mindenképpen le kell ellenőriznünk annak érdekében, hogy ne legyünk átverés áldozatai. Természetesen az autóvásárlásnak most is elengedhetetlen kelléke egy megbízható és pontos rétegvastagságmérő készülék, amivel különbséget lehet tenni az összetákolt, kipofozott roncsok és az ép állapotú karosszériával rendelkező járművek között.

István pedig értelemszerűen a "legjobb barátunkkal", egy AB20-as rétegvastagságmérővel demonstrálja az autót és a motorteret fedő festékrétegvastagság megállapításának fontosságát. Az ablaktörlők, dobbetétek, féktárcsák és további beltéri elemek ellenőrzését is elvégzi a Nepper, így a festékrétegmérésen túlmenően ezek miatt is érdemes megnézni a TotalCar Nepperpercek videóját!

Nem akar megvenni egy gyanúsan ép állapotban lévő autót és szakértő segítségre van szüksége a vásárlás idejére? Sürgősen be kell vizsgálnia egy festett fémalkatrészt és csak pár gyors mérésre lenne igénye? Béreljen autókereskedelmi vagy ipari célú rétegvastagságmérőt, itt a rétegvastagságmérő.hu-n!

Bérelhető rétegvastagságmérők autókereskedelmi felhasználásra - autóvásárlóknak és autókereskedőknek

 

Ipari célú rétegvastagságmérők

 

További információkért, bérlési feltételekért érdeklődjön e-mailben vagy telefonon:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06 1 445 05 95

iparhoz
csajszi
Vásárolni jó, mert ez egy kiváló termék.

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársunkat bizalommal!

06 1 445 05 95Műszervilág

További mérőműszerekért látogassa meg műszeráruházunkat!

Műszervilág.hu

 

Kosár

 x 
A kosár üres

Amit ajánlunkElőnyök Önnek!

”2 Sok rétegvastagság mérőt két év garanciával kínálunk! Vásároljon megbízható terméket, hogy elkerülhesse a későbbi bosszúságot!
A garanciális időszak hossza minden termékoldalon megtalálható.
További információk

Elégedettségi garancia

100% elégedettségi garancia Nem biztos benne? Nincs miért aggódni. Ha Ön fogyasztóként nem elégedett a termékkel, küldje vissza két héten belül, és mi visszafizetjük a vételárat.
További részletek és feltételek

Német minőség

Német minőség A műszerek jelentős részét az EU-ból, ezen belül nagyrészt Németországból szerezzük be, hogy garantálhassuk azok minőségét és megbízhatóságát! Adott termék esetében érdeklődjön!

Szállítás 24 órán belül!

Szállítás 24 órán belül! Raktáron lévő termékeinket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha rendelését délig eljuttatja hozzánk, a raktározott termékeket még aznap elküldjük - a következő munkanapon már használhatja is!