Rétegvastagságmérő autó vásárlóknak

rétegvastagságmérő autó kereskedőknek

rétegvastagság mérők ipari alkalmazásra

rétegvastagság mérő speciális feladatokra

Cikkek

TotalCar - Nepperpercek (Ha megtetszett egy autó, ezt nézd meg rajta)

A TotalCar korábbi, rétegvastagságmérőket bemutató cikke után ezúttal Kroneraff István, a Becsületes nepper epizodikus útmutatójában, a Nepperpercekben nyerhetünk betekintést az autóvásárlás csapdáiba.

A Nepper alaposan körbejárja az autót és mindazokat a tényezőket, amiket a vásárlás előtt mindenképpen le kell ellenőriznünk annak érdekében, hogy ne legyünk átverés áldozatai. Természetesen az autóvásárlásnak most is elengedhetetlen kelléke egy megbízható és pontos rétegvastagságmérő készülék, amivel különbséget lehet tenni az összetákolt, kipofozott roncsok és az ép állapotú karosszériával rendelkező járművek között.

István pedig értelemszerűen a "legjobb barátunkkal", egy AB20-as rétegvastagságmérővel demonstrálja az autót és a motorteret fedő festékrétegvastagság megállapításának fontosságát. Az ablaktörlők, dobbetétek, féktárcsák és további beltéri elemek ellenőrzését is elvégzi a Nepper, így a festékrétegmérésen túlmenően ezek miatt is érdemes megnézni a TotalCar Nepperpercek videóját!

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársunkat bizalommal!

06 1 445 05 95



Műszervilág

További mérőműszerekért látogassa meg műszeráruházunkat!

Műszervilág.hu

 

Kosár

 x 
A kosár üres

Előnyök Önnek!

”2 Sok rétegvastagság mérőt két év garanciával kínálunk! Vásároljon megbízható terméket, hogy elkerülhesse a későbbi bosszúságot!
A garanciális időszak hossza minden termékoldalon megtalálható.
További információk

Elégedettségi garancia

100% elégedettségi garancia Nem biztos benne? Nincs miért aggódni. Ha Ön fogyasztóként nem elégedett a termékkel, küldje vissza két héten belül, és mi visszafizetjük a vételárat.
További részletek és feltételek

Német minőség

Német minőség A műszerek jelentős részét az EU-ból, ezen belül nagyrészt Németországból szerezzük be, hogy garantálhassuk azok minőségét és megbízhatóságát! Adott termék esetében érdeklődjön!

Szállítás 24 órán belül!

Szállítás 24 órán belül! Raktáron lévő termékeinket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha rendelését délig eljuttatja hozzánk, a raktározott termékeket még aznap elküldjük - a következő munkanapon már használhatja is!