Gyakori kérdések

Rétegvastagságmérő autó vásárlóknak

rétegvastagságmérő autó kereskedőknek

rétegvastagság mérők ipari alkalmazásra

rétegvastagság mérő speciális feladatokra

Gyakori kérdések

  • Mit jelent a ferromágneses hordozón való mérés? +

    A legtöbb rétegvastagságmérő műszer két mérési elvet használ, ezek egyike a ferromágneses elv, jelzése F. A mérés során a műszer valójában azt méri, hogy a mérőcsúcs milyen messze van a mérés pillanatában a ferromágneses hordozótól, lemeztől. Ferromágneses fém jellemzően a vas és az acél. A ferromágneses elvvel bármely nem ferromágneses réteg mérhető, legyen az fémes vagy nem fémes, így alkalmazható a rétegvastagság mérő festékek, lakk, de akár horgany, vagy króm réteg mérésére is. Read More
  • Mit jelent a nem ferromágneses hordozón való mérés? +

    A legtöbb rétegvastagságmérő műszer két mérési elvet használ, ezek egyike az örvényáramos elv, mellyel nem ferromágneses fém hordozón mérhetünk. Jelzése N, vagy NF. A mérés során a műszer valójában azt méri, hogy a mérőcsúcs milyen messze van a mérés pillanatában a nem mágnesezhető fém hordozótól, lemeztől. A hordozónak minden esetben fémnek kell lennie, így lehet alumínium, réz, stb. Az örvényáramos elvvel bármely nem vezető réteg mérhető, így festékek, lakkok, alumínium oxid (elox), stb. Read More
  • Tippek rétegvastagságmérő kiválasztásához +

    Teljes rétegvastagságmérő kínálatunk 3 tucat műszernél is többet tartalmaz. Hogyan válasszuk ki az adott feladatra leginkább megfelelőt?   Az alábbi kérdések segítségével specifikálhatjuk leendő műszerünket:   1. Mérési elv és méréstartomány kiválasztása - hordozó anyaga (ferromágneses F /vas, acél/, nem ferromágneses N /alumínium, réz, stb./, vagy mindkettő FN). - bevonat típusa, várható vastagsága (fémes bevonat, műanyag alapú festék, oxidréteg, stb. vastagsága -tól-ig) /További információért a mérhető hordozó-bevonat párokhoz, olvassal el mérési elvekkel foglalkozó cikkeinket!) 2. Pontosság meghatározása - elvárt pontosság (bizonylatolni kívánják a méréseket? = 1% pontosság, belső ellenőrzésre - az ár fontosabb? = 3-5%)   3. Mérőfej - külső vagy beépített mérőfej (Kis felületekhez, pontosabb méréshez külső mérőfejet javaslunk. Ugyanakkor a beépített mérőfej lehetővé teszi az egykezes kezelést.) 4. Funkcionalitás - átlagérték számítás a gyort végeredmények érdekében, az emberi hibalehetőség csökkentésével - PC kapcsolat a dokumentáltság biztosításához - Magyar nyelvű menü a könnyű kezelhetőség érdekében - stb.   Örömmel segítünk telefonon a fentiek egyeztetésében!
  • 1

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársunkat bizalommal!

06 1 445 05 95Műszervilág

További mérőműszerekért látogassa meg műszeráruházunkat!

Műszervilág.hu

 

Kosár

 x 
A kosár üres

Előnyök Önnek!

”2 Sok rétegvastagság mérőt két év garanciával kínálunk! Vásároljon megbízható terméket, hogy elkerülhesse a későbbi bosszúságot!
A garanciális időszak hossza minden termékoldalon megtalálható.
További információk

Elégedettségi garancia

100% elégedettségi garancia Nem biztos benne? Nincs miért aggódni. Ha Ön fogyasztóként nem elégedett a termékkel, küldje vissza két héten belül, és mi visszafizetjük a vételárat.
További részletek és feltételek

Német minőség

Német minőség A műszerek jelentős részét az EU-ból, ezen belül nagyrészt Németországból szerezzük be, hogy garantálhassuk azok minőségét és megbízhatóságát! Adott termék esetében érdeklődjön!

Szállítás 24 órán belül!

Szállítás 24 órán belül! Raktáron lévő termékeinket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha rendelését délig eljuttatja hozzánk, a raktározott termékeket még aznap elküldjük - a következő munkanapon már használhatja is!