Fémes rétegek fémes hordozón

Rétegvastagságmérő autó vásárlóknak

rétegvastagságmérő autó kereskedőknek

rétegvastagság mérők ipari alkalmazásra

rétegvastagság mérő speciális feladatokra

  • 1
  • 2

Fémes réteg fém alapon


Amennyiben fém hordozón fémes réteget kíván mérni, a következőt kell először végiggondolni:

- Ha a hordozó mágnesezhető (vas, acél), de a réteg nem /pl. cink (=horgany), króm, stb./, akkor a mérés elvégezhető bármely F (ferromágneses hordozón mérni képes) műszerrel.

- Ha a hordozó mágnesezhető, de a réteg is (pl. nikkel réteg), vagy ha egyik sem mágnesezhető (pl. arany bevonat réz alapon), úgy a mérés nem kivihető az oldalon található műszerekkel.
Ilyen esetben kérjük, keressen meg minket telefonon, hogy egyeztethessük a pontos mérési igényt - bizonyosan találunk megfelelő műszert.

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársunkat bizalommal!

06 1 445 05 95Műszervilág

További mérőműszerekért látogassa meg műszeráruházunkat!

Műszervilág.hu

 

Kosár

 x 
A kosár üres

Előnyök Önnek!

”2 Sok rétegvastagság mérőt két év garanciával kínálunk! Vásároljon megbízható terméket, hogy elkerülhesse a későbbi bosszúságot!
A garanciális időszak hossza minden termékoldalon megtalálható.
További információk

Elégedettségi garancia

100% elégedettségi garancia Nem biztos benne? Nincs miért aggódni. Ha Ön fogyasztóként nem elégedett a termékkel, küldje vissza két héten belül, és mi visszafizetjük a vételárat.
További részletek és feltételek

Német minőség

Német minőség A műszerek jelentős részét az EU-ból, ezen belül nagyrészt Németországból szerezzük be, hogy garantálhassuk azok minőségét és megbízhatóságát! Adott termék esetében érdeklődjön!

Szállítás 24 órán belül!

Szállítás 24 órán belül! Raktáron lévő termékeinket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha rendelését délig eljuttatja hozzánk, a raktározott termékeket még aznap elküldjük - a következő munkanapon már használhatja is!