Szállítási információk

Rétegvastagságmérő autó vásárlóknak

rétegvastagságmérő autó kereskedőknek

rétegvastagság mérők ipari alkalmazásra

rétegvastagság mérő speciális feladatokra

Szállítási információk

A termékek adatlapján a szereplő elérhetőségi adat a megrendelés visszaigazolása és a csomag futárszolgálat számára való átadása közti jellemző időtartamot jelöli. Fontos, hogy a rendelések feldolgozása, csomag feladás csak munkanapokon lehetséges.
A szállítás webáruházban történő megrendelés esetén kizárólag Magyarország területére lehetséges. Külföldre történő szállítás előzetes egyeztetés, szerződéskötés esetén lehetséges - kérjük, ilyen igénnyel keress ügyfélszolgálatunkat!
Webáruházunk megrendeléseit általános esetben a GLS futárszolgálat teljesíti (eltérő futárcég választásának jogát fenntartjuk). Acsomagok kézbesítése Magyarország területén a feladást követő munkanap történik 8-17 óra közötti időszakban.
Kérjük, szállítási címként olyan elérhetőséget legyen kedves megadni, ahol a fenti időpontban a termék átvétele lehetséges. Afutárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagokszállítási költségét a megrendelőre terheljük!
A csomagok összeállításakor hangsúlyt fektetünk a termék ellenőrzésére, sérült, hibás terméket nem küldünk ki ügyfeleink részére. Ennek ellenére, az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor, a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. A termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítás Magyarország területén 1.500 Ft + Áfa, azonban egyes termékek esetén ez ingyenes is lehet (ezen termékek ingyenes szállíthatóságáról visszaigazoló levélben fogjuk tájékoztatni)!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a kiszállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársunkat bizalommal!

06 1 445 05 95Műszervilág

További mérőműszerekért látogassa meg műszeráruházunkat!

Műszervilág.hu

 

Kosár

 x 
A kosár üres

Előnyök Önnek!

”2 Sok rétegvastagság mérőt két év garanciával kínálunk! Vásároljon megbízható terméket, hogy elkerülhesse a későbbi bosszúságot!
A garanciális időszak hossza minden termékoldalon megtalálható.
További információk

Elégedettségi garancia

100% elégedettségi garancia Nem biztos benne? Nincs miért aggódni. Ha Ön fogyasztóként nem elégedett a termékkel, küldje vissza két héten belül, és mi visszafizetjük a vételárat.
További részletek és feltételek

Német minőség

Német minőség A műszerek jelentős részét az EU-ból, ezen belül nagyrészt Németországból szerezzük be, hogy garantálhassuk azok minőségét és megbízhatóságát! Adott termék esetében érdeklődjön!

Szállítás 24 órán belül!

Szállítás 24 órán belül! Raktáron lévő termékeinket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárnak. Ha rendelését délig eljuttatja hozzánk, a raktározott termékeket még aznap elküldjük - a következő munkanapon már használhatja is!